Uz prijetnju pištoljem tražili novac

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske dva nepoznata maskirana počinitelja su jučer oko 20 sati na području Donjeg Miholjca u trgovini uz prijetnju pištoljem od 33-godišnje djelatnice tražili novac. Djelatnica im je dala nekoliko tisuća kuna nakon čega su napustili trgovinu i udaljili se u nepoznatom smjeru. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljima.

Uhićen razbojnik

Uz prijetnju nožem 22-godišnjak je jučer oko 18,40 sati u Đakovu u trgovini od 29-godišnje djelatnice tražio novac. Djelatnica mu je dala više tisuća kuna nakon čega se počinitelj pokušao udaljiti ali ga je spriječio građanin koji se u tom trenutku našao u trgovini te ga je zadržao do dolaska policije. 29-godišnjak je uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Pronalazak nestale osobe

Djelatnici Jedinice specijalne i interventne policije Policijske uprave osječko – baranjske jučer su u 8 sati u Đakovu prilikom pregleda jezera Jošava pronašli potopljeni osobni automobil i tijelo nestalog 26-godišnjaka. Provedenim izvidima utvrđeno da je da je 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom s kojim je sletio u jezero te se utopio. Policijski službenici podnose izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđene, a četiri su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri, a u Donjem Miholjcu jedna prometna nesreća.

Upravljao automobilom s 1,00 promila

Jedan vozač osobnog automobila jučer je vozio pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer u 1 sat u Osijeku, kojom prilikom je 47-godišnjem vozaču osobnog automobila evidentirana koncentracija od 1,00 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativnih bodova.

Pročitajte još