Uz prijetnju hladnim oružjem iz trgovine odnio novac

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske županije policijski službenici II. PP Osijek provode kriminalističko istraživanje sa ciljem otkrivanja počinitelja kaznenog djela razbojništva. Naime, dana 08. prosinca 2022. godine oko 18,34 sati u jednoj trgovini u Osijeku za sada nepoznati počinitelj je uz prijetnju hladnim oružjem – nožem od djelatnice otuđio 1.300,00 kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Požar izazvala žar

Obavljenim očevidom požara u kotlovnici u Ivanovcu, o kojem smo jučer pisali, utvrđeno je da je izbio tijekom loženja kada je žar ispala ispod prostora za loženje peći, zbog čega se zapalila piljevina i papirna ambalaža, a potom se plamen raširio na drvenu masu u prostoriji. Materijalna šteta iznosi oko 25.000,00 kn.

Prometne nesreće

Tijekom posljednja 24 sata obavljen je očevid devet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. U osam prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta. Na području PPRP Osijek dogodile su se četiri prometne nesreće, na području PP Beli Manastir dogodile su se također četiri prometne nesreće, a na području PP Belišće jedna.

Dan bez alkohola u prometu

Dana 08. prosinca 2022. godine na području PU osječko – baranjske nije zatečen niti jedan sudionik u prometu pod utjecajem alkohola i u prometnim nesrećama niti jedan sudionik nije bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još