Uz Halida Bešlića u Našicama će nastupiti i trubači iz Virovitice

halid bešlić u našicama
Halid Bešlić
halid bešlić u našicama

Legendarnom pjevaču narodne glazbe Halidu Bešliću, pridružit će se na prvom samostalnom koncertu u Našicama, u nedjelju, 20. prosinca 2015., i  Slavonski trubači, inače rado viđeni gosti na Halidovim koncertima u Slavoniji.

 

Slavonski Trubači izvode obrade pjesama Slavonije, Podravine, Zagorja,  Međimurja, Dalmacije i Hercegovine, pjesme poznatih narodnih pjevača te poznate hitove romske glazbe.

Do sada bilježe uspješne nastupe i suradnju s poznatim glazbenicima hrvatske glazbene scene: Đanijem Stipaničevim, klapom Cambi, Krunoslavom Kićom Slabincem te Halidom Bešlićem na više koncerata.

Posjetitelji koncerta Halida Bešlića u Našicama, uživat će u njegovim vječnim hitovima Prvi poljubac”, “Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune”, ali i onima s posljednjega albuma i turneje “Romanija”: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…

Kao predgrupa nastupit će izvrsni Pepermint band (nekad znani kao Cocktail band).

-> Ulaznice za koncert Halida Bešlića u prodaji

-> HALID BEŠLIĆ u Našicama

-> Blagdanski koncert Halida u Našicama

Prodaja ulaznica:

NAŠICE: Hotel Park (recepcija)

OSIJEK: Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Viva (kod opće bolnice)

DONJI MIHOLJAC: ured Turističke zajednice

SLATINA: ured Turističke zajednice

RH, BiH, RS, H: kiosci Tisak, sustav Eventim i Entrio.hr

Koncert će se održati u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom u 20:00h. Cijena ulaznice iznosi 80,00 kn, a na dan koncerta 100,00 kn.

 

Pročitajte još