URT „Nexe team” Našice za rođendan dobio svoju ediciju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPovodom trogodišnjice rada Udruge rekreativnog trčanja Našice „Nexe team“ vlasnik obrta „Pepel®-Co“ i proizvođač prvog hrvatskog whiskyja „Pepel®N01“ Hrvoje Pepelko odlučio je jednu ediciju ove zaštićene robne marke i hrvatskog brenda posvetiti upravo našičkim trkačima – rekreativcima koji zaslužuju imati svoju ediciju whiskyja zaštićenog i prepoznatljivog imena.

Tako je „Nexe team“ dobio single barrel whisky po kojem je „Pepel®- Co“ poznat na tržištu izvornih proizvoda. Radi se o originalnom personaliziranom uporabnom suveniru od 0,2 l prikladnom za poklone u različitim prigodama. Hrvoje Pepelko odlučio se jednu ediciju darovati „Nexe teamu“ prateći rad udruge od njenih samih početaka. Iako ima daleko starijih udruga i organizacija, Pepelko ističe da je prepoznao ogroman potencijal „Nexe teama“ ne samo na području sporta, nego i njihovu ulogu u ukupnoj turističkoj ponudi našičkoga kraja, kao što je sudjelovanje na mnogim utrkama na području cijele Hrvatske, ali i organiziranjem utrka na našem području, kojima promiču Našičku geološku stazu, jezero Lapovac i u bliskoj budućnosti sigurno će pridonijeti dolasku velikog broja ljubitelja trčanja i turista u naš grad kako bi Našice postale poželjna sportska i turistička destinacija od koje mogu imati koristi i domaći poduzetnici i ostali poslovni subjekti.

Iz URT „Nexe Team” Našice zahvaljuju se vlasniku obrta „Pepel®-Co“ i proizvođaču prvog hrvatskog whiskyja „Pepel®N01“ Hrvoju Pepelko na ovom priznanju i vrijednom poklonu koji će zasigurno pridonijeti daljnjoj popularizaciji udruge, ali i promidžbe Grada Našica kao sportskog i turističkog grada.

Foto: „Pepel®-Co“, URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još

Učitavanje...