URT „Nexe Team” Našice na utrci u Iloku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEIločki polumaraton 2021. – staza koja oduzima dah, jedan od najljepših polumaratona Hrvatske održao se 24. travnja 2021 godine, na području Iloka od 11:00 do 15:00 sati u organizaciji i suradnji Grada Iloka i Sportsko rekreacijskog kluba RUN4FUN iz Osijeka. Uz polumaraton, održala se i “Utrka građana” te svima draga “Dječja utka” s namjerom animiranja najmlađih prema sportu i brigom o zdravlju.

Planirana ruta kretanja trkača prava je turistička razglednica destinacije. Ruta prolazi gradom Ilokom, županijskim cestama 4199 i 4200, poznatim vinskim cestama do Principovca i Vukova te šumom Smrdan – Cerje (k.o. Ilok, k.č. 3286/2).

URT „Nexe Team” Našice imao je svoje predstavnike te je tako na polumaratonu najbolji rezultat ostvarila Dubravka Mesec koja je četvrta ušla cilj s vrlo malim zaostatkom za treće plasiranom. Ovu stazu uspješno su istrčali i Hrvoje Dundović, Dejan Perasić te Vesna Janković. Na „Utrci građana” sudjelovala je Valerija Šimić koja je uspješno završila utrku s vrlo dobrim osobnim rezultatom.

Kao i na Osječkom Ferivi polumaratonu boje škole trčanja URT „Nexe Team” Našice branile su sestre Hajnal te je tako Nika Hajnal uspješno završila utrku na 400 metara dok je Mia Hajnal ponovno ostvarila izvrstan rezultat te se natjecala na dvije utrke. Na „Dječjoj utrci” na 400 metar Mia je u cilj ušla kao treća, a onda se odlučila i na „Utrku građana” od 7 km gdje je u konkurenciji odraslih osoba ostvarila 21. mjesto, a u svojoj starosnoj kategoriji 2. mjesto.

Foto : URT “Nexe Team” Našice, run4fun, Stjepan Zec

Pročitajte još

Učitavanje...