Upravljao biciklom s 1,83 promila

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 17,45 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zatečen 67-godišnjak iz Belog Manastira, koji je upravljao biciklom te mu je utvrđena prisutnost od 1,83 promila alkohola u krvi.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća gdje je u dvije prometne nesreće jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede i dvije osobe lake tjelesne ozljede dok je u ostale četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta.

Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području Donjeg Miholjca i Đakova. Na području PU osječko – baranjske jučer u nadzoru prometa zatečena su tri vozača (jedan osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Prijevara

U vremenu od 2018. do 2022. godine 57-godišnjakinja s boravištem u Osijeku, prijavila je prebivalište u Šaptinovcima te je kao djelatnica pravne osobe za troškove prijevoza od mjesta prebivališta do radnog mjesta primila novčanu naknadu veću od 12.800 eura iako nije putovala na navedenoj relaciji. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Pročitajte još