Ukrao oko sto litara rakije

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je od 20. do 27. svibnja u Lugu provalio vrata pomoćne prostorije obiteljske kuće iz koje je ukrao električnu brusilicu, motornu pilu, motokultivator, dijelove za traktor, sitni alat i oko sto litara rakije, čime je 69-godišnjem vlasniku pričinio štetu od oko 2.000 eura. Policija traga za počiniteljem.

Rezime sinoćnje nogometne utakmice na stadionu Gradski vrt

Na stadionu Gradski vrt u Osijeku jučer je od 19,02 do 20,58 sati odigrana nogometna utakmica između NK Osijek i HNK Rijeka, na kojoj je bilo prisutno 11.522 gledatelja, od kojih 125 gostujućih navijača. Za vrijeme utakmice na tribinama su zapaljene 64 dimilice i 21 bengalka, od kojih je jedna bačena u teren. U 84. minuti domaći navijači neprimjereno su skandirali. Nakon završetka utakmice navijači NK Osijek bacili su više bengalki na sjevernu tribinu gdje su se nalazili navijači HNK Rijeka, koji su ih bacili nazad u teren. Zbog počinjenog prekršaja iz čl. 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima uhićene su tri osobe nakon završetka utakmice.

Sedam prometnih nesreća u 24 sata

Na području PU osječko-baranjske tijekom posljednja 24 sata dogodilo se sedam prometnih nesreća, u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Pročitajte još