Ukrao novčanike i alat

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 12. rujna, u noćnim satima nepoznati je počinitelj ušao u otključanu obiteljsku kuću u Beničancima dok su se u kući nalazili vlasnici, 65-godišnji hrvatski državljanin i 54-godišnja hrvatska državljanka. Provalnik je pobjegao sa ukradenim novčanicima, mobitelom, tabletama i raznim alatom nakon što je uočen od vlasnice. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Ukrao cigarete i alkoholno piće

U noći sa 11. na 12. rujna, nepoznati je počinitelj iz trgovine u Đakovu ukrao veću količinu cigareta i nekoliko kutija alkoholnog pića. Materijalna šteta iznosi više od dvadeset tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronašao minu

Jučer, 12. rujna, prilikom oranja njive u blizini ribnjaka u Popovcu građanin je pronašao tromblonsku minu. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je pronađenu minu zbrinuo na siguran način.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće troje je osoba lakše ozlijeđeno, a u devet prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Osam prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, dvije na području Đakova te po jedna na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca.

Pročitajte još