Ukrao moped

Nepoznati počinitelj je između 26. i 27. travnja na širem području Osijeka iz dvorišta ukrao moped čime je 49-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od oko 800 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području PPRP Osijek i PP Đakovo.

U nadzoru prometa zatečeno 14 alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske od 26. do 28. travnja evidentirano je 14 vozača (12 vozača osobnih automobila i dva vozača bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,69 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 14 sati u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zatečen 44-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,69 promila alkohola u krvi.

Osim alkohola evidentirano još 208 prekršaja

U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 208 prekršaja od kojih je 71 prekršaj prekoračenja brzine, 25 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 56 nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava, tri upravljanja neregistriranim vozilom te 38 ostalih prekršaja.

Pročitajte još