Ukrao limove i PVC cijevi – Materijalna šteta iznosi 7.660 eura

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 6. i 7. travnja u Nemetinu s neograđenog zemljišta ukrao oko 500 kvadratnih metara trapeznih limova i 37 komada PVC cijevi. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od 7.660 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz pomoćnih prostorija obiteljske kuće ukrao pesticide

Nepoznati počinitelj je od 12. do 19. travnja u Podravskoj Moslavini iz pomoćne prostorije obiteljske kuće ukrao veću količinu zaštitnih pesticida za ratarsku proizvodnju. Tridesetdevetogodišnjem vlasniku nastala je materijalna šteta veća od 3.400 eura. Protiv počinitelja policijski službenici podnose prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području Belog Manastira i Đakova.

U nadzoru prometa zatečen jedan alkoholizirani vozač

Na području PU osječko – baranjske jučer u nadzoru prometa evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još