Ukrao kasu s novcima

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je jučer oko 12 sati, na tržnici u Osijeku, ukrao metalnu kasu u kojoj se nalazilo 1.200 eura u vlasništvu 44-godišnjaka iz Belišća. Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku policija dostavlja posebno izvješće te traga za nepoznatim počiniteljem.

Zapalio se krov obiteljske kuće

Jučer, oko 12,50 sati u Belom Manastiru došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 81-godišnjakinje. Do požara je došlo zbog bacanja pepela u plastičnu kantu s otpadom kojom prilikom je došlo do zapaljenja kante te se vatra proširila na krov i nadstrešnicu obiteljske kuće. Tijekom požara nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Belog Manastira. Materijalna šteta cijeni se na oko 3.000 eura.

Požar na obiteljskoj kući – dopuna događaja

Obavljenim očevidom očevidne ekipe Policijske postaje Beli Manastir i protupožarnog inspektora utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kapanja masnoće sa sušenog mesa na ložište, nakon čega se plamen proširio na krov pušnice, pomoćne objekte te obiteljsku kuću koji su u potpunosti izgorjeli. O ovome događaju jučer smo pisali te više možete pročitati ovdje.

Traže se očevici

Jučer, u 19,45 sati u Vatrogasnoj ulici u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao osobni automobil crvene boje na način da je prednjim desnim dijelom udario u parkirani osobni automobil srebrne boje. Ovim putem policija poziva svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se osobno javne u postaju Prometne policije Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1 ili na broj telefona 031/237-112.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede dok je u ostalih pet prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek i jedna na području Našica.

Pročitajte još