Ukrao gorivo i dijelove za traktor

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 9. i 10. listopada iz dvorišta na širem području Čepina ukrao utege i poteznicu za traktor te više litara goriva. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od oko 2.100 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem. 

Provalio u kombi vozilo

Nepoznati počinitelj je jučer u Osijeku provalio u kombi vozilo iz kojeg je ukrao novac i mobitel u vlasništvu 29-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 400 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, dok je u preostalih četiri nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Belišće.

U nadzoru prometa zatečeno dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 1,71 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 22,20 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zatečen 31-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,71 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još