Ukrao električni romobil

Nepoznati počinitelj je 8. lipnja ispred zgrade u Đakovu ukrao električni romobil čime je 39-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu veću od 300 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće jedna osoba je teže ozlijeđena dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. U dvije prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek i PP Donji Miholjac te jedna na području PP Beli Manastir.

U nadzoru prometa zatečeno 25 alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske od 7. do 9. lipnja evidentirano je 25 vozača (15 vozača osobnih automobila, osam vozača bicikala i dva vozača električnih romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,95 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 10 sati u Markovcu Našičkom, kada je u nadzoru prometa zatečen 40-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,95 promila alkohola u krvi.

Osim alkohola evidentirano još 177 prekršaja

U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 177 prekršaja od kojih su 94 prekršaja prekoračenja brzine, 16 nekorištenja sigurnosnog pojasa, 11 nepropisnog korištenja mobitela, devet upravljanja neregistriranim vozilom, jedan upravljanja prije stjecanja prava, jedan upravljanja pod zabranom te 45 ostalih prekršaja.

Pročitajte još