Ukrao bicikl

Nepoznati počinitelj je 20. lipnja ispred zgrade u Osijeku ukrao bicikl čime je 50-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od oko 700 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće jedna osoba je teže ozlijeđena dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. U tri prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek, PP Donji Miholjac i PP Našice.

Proveden pojačan nadzor brzine kretanja vozila u zonama osnovnih škola

Policijski službenici Postaje prometne policije Osijek jučer su proveli pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila u zonama osnovnih škola na području grada Osijeka. Najveća brzina utvrđena je oko 10,53 sati u Dunavskoj ulici, gdje je ograničenje 30 kilometara na sat, a vozač se osobnim automobilom kretao brzinom koja je za 41 kilometara na sat veća od dopuštene. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 920 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 boda.

Pročitajte još