Ukrao 20.000 eura iz kuće

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske četrdesettrogodišnjakinja iz Osijeka prijavila je da joj je nepoznati počinitelj između 24. i 25. travnja iz njezine obiteljske kuće ukrao novac, čime ju je oštetio za 20.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao automobil

Nepoznati počinitelj je između 2. i 3. svibnja s parkirališta u Osijeku ukrao zaključani osobni automobil „Renault Clio“, osječkih registarskih oznaka, starijeg datuma proizvodnje i srebrne boje, čime je 58-godišnji vlasniku počinjena materijalna šteta od oko 1.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

Na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća u kojoj su u dvije prometne nesreće tri osobe zadobile lake tjelesne ozljede dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek i jedna na području PP Đakovo.

Alkoholiziran upravljao teretnim automobilom s 2,76 promila

U prometu je jučer zaustavljeno četiri vozača (tri osobnog automobila i jedan teretnog automobila) koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je kod 54-godišnjaka iz Ernestinova. Vozač je zaustavljen oko 16,30 sati u Ernestinovu kada mu je evidentirana koncentracija od 2,76 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 2.650 eura ili do 60 dana zatvora i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci te 6 bodova.

Pročitajte još