Učenici 6.d razreda OŠ kralja Tomislava Našice posjetili dječji vrtić „ Zvončić“Našice

vrtic24 9 1a

U ponedjeljak 23.9.2013. učenici 6.d razreda i razrednica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice posjetili su dječji vrtić „Zvončić„ Našice, djecu iz sobe „Leptirići“ i odgojiteljicu Jasnu Resler.

Ravnateljica Snježana Kanđera srdačno nas je dočekala i zaželjela nam dobrodošlicu. Predsjednica razreda Josipa Smrček u ime 6.d razreda  pozdravila je ravnateljicu, djecu i odgojiteljicu Jasnu Resler. Josipa je ravnateljici uručila poziv za sudjelovanje na literarnom natječaju Dan tolerancije  – spriječimo nasilje koje se održava povodom Dana tolerancije 16.11.2013. godine. Predlagatelj natječaja je Josipa Smrček, a pokrovitelj Grad Našice i gradonačelnik Krešimir Žagar. Ravnateljica se rado odazvala ovom natječaju jer prošle godine su sudjelovali i osvojili dvije nagrade.

vrtic24 9 2a

Dora Hanižjar je zamolila  ravnateljicu Snježanu da se dječji vrtić „ Zvončić“ priključi humanitarnoj akciji skupljanja plastičnih čepova za reciklažu za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske u Čakovcu, za kupnju skupih lijekova za osobe u potrebi. Dorina je želja da se humanitarna akcija pokrene na razini Našica, osnovnih škola, srednje škole, vrtića, trgovačkih centara, građana Našica…Ravnateljica  se oduševila ovom idejom i prihvatila prijedlog.

Učenice Katarina Kruljac, Josipa Smrček, Ivana Keglević i Dora Hanižjar pripremile su prigodan program, otpjevale su nekoliko pjesama, a na kraju su svi zajedno otpjevali pjesmu „ Kad si sretan“. Nakon programa, učenice su darovale djeci jabuke, papire za crtanje, knjigu „ Život kao moj“, kalendariće, a Ivana Keglević je poklonila svoj crtež s motivom dvorca Pejačevića.

Zajedno smo doručkovali  s djecom i kasnije se igrali s njima.

Zahvaljujemo ravnateljici  dječjeg vrtića  Snježani Kanđeri što nam je omogućila da provedemo korisno i  ugodno vrijeme u društvu predivne djece i odgojiteljice Jasne Resler i Zoranu Mašiću koji nas je vozio.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2013/9mjesec/24/v2{/gallery}

Pročitajte još