U vrtu pronašao oružje i streljivo

Šezdesetpetogodišnjak je jučer na širem području Belog Manastira prilikom izvođenja zemljanih radova u vrtu pronašao automatsku pušku, puškomitraljez i 550 metaka, a koje je na siguran način izuzeo policijski službenik Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek.

Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

Nepoznati počinitelj je 23. siječnja 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke. Nakon opisanoga s bankovnog računa tvrtke je u više transakcija skinuto gotovo 3.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Našica.

U prometu zatečeno pet alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano pet vozača (dva osobnog automobila, jedan teretnog automobila, jedan bicikla i jedan električnog romobila), koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još