U SŠIK dodjela certifikata junior ambasadorima

U srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice, koordinatorice programa Škola ambasador Europskog parlamenta, profesorice Snježana Krištofik Juranić i Barbara Bošnjak tijekom sata razrednika u poslijepodnevnoj smjeni u vremenu od 13.30 do 14.15 u višenamjenskoj dvorani zajedno s ravnateljem uručile su certifikate junior ambasadorima koji su u EPAS programu sudjelovali tijekom prethodne školske godine.

Pri dodjeli certifikata koordinatorice su se zahvalile učenicima na predanom radu, angažmanu i inicijativi koju su pokazali radom na projektu prošle školske godine te ih potaknule na nastavak suradnje. Budući da su u programu, osim junior ambasadora zajedno sa svojim razrednim odjeljenjima 4. b OG, 2. pmg i 3. JG, u višenamjensku dvoranu bili pozvani i svi prvi razredi, dakle 1. a OG, 1. b OG, 1. pmg, 1. JG i 1. EK, održana je i prezentacija samog programa te do sada provedenih aktivnosti u sklopu istoga kako bi i ostale učenike, s naglaskom na prve razrede, potaknuli na uključivanje u EPAS program.

Učenici su imali priliku postaviti pitanja u vezi rada na projektu kao i skenirati QR kod kojim dolaze do obrasca za prijavu za sudjelovanje u programu ove godine.

Pročitajte još