U požaru kuće smrtno stradala jedna osoba

Operativno dežurstvo Policijske postaje Đakovo jučer u 21,35 sati zaprimilo je dojavu da je u Đakovu izbio požar u stanu na prvom katu te da su upućeni vatrogasci. Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da je požar izbio u dnevnom boravku za sada na neutvrđen način, kojom prilikom je smrtno stradao 67-godišnji vlasnik kuće. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo. Očevid će se obaviti u jutarnjim satima.

U provalama ukrao razni alat i bačve za pivo

Nepoznati počinitelj je jučer u Osijeku provalio u dva objekta u vlasništvu iste tvrtke iz kojih je ukrao razni alat (brusilice, bušilice, aparate za varenje i produžne kablove) te nekoliko bačvi za pivo. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od oko 5.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Osam prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Belišće.

Evidentirano četiri alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 2,80 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 2,10 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zatečen 43-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,80 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još