U požaru automobila smrtno stradala jedna osoba

Operativno dežurstvo PP Beli Manastir sinoć je u 22,56 sati zaprimilo dojavu da je došlo do požara na osobnom automobilu belomanstirskih registracijskih oznaka u Petlovcu te da ga gase pripadnici JPVP Beli Manastir. U vozilu je smrtno stradala jedna osoba, čiji identitet nije utvrđen, a na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt u smislu kaznenog djela, navode iz PU osječko – baranjske. Očevid je u tijeku.

Iz skladišta u Nemetinu ukradena hrana za pse

Tijekom noći između 18. i 19. veljače nepoznati je počinitelj provalio vrata skladišta u Nemetinu iz kojega je otuđio suhu hranu za pse. Materijalna šteta iznosi oko 600 eura. Policija traga za počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek, a po jedna na područjima PP Belog Manastira i PP Belišća.

Evidentiran jedan alkoholizirani vozač

Tijekom 24 sata na području PU osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentiran je jedan vozač osobnog automobila, koji je sudjelovao u prometu pod utjecajem alkohola

Pročitajte još