U Policijskoj upravi osječko – baranjskoj deset policijskih službenica i službenika započelo službu

Mlade policajke i policajci uspješno su prošli testiranje kandidata/kandidatkinja prijavljenih na natječaj, a potom i Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022./2023. godine

U Policijskoj upravi osječko – baranjskoj jučer su načelnik uprave Ladislav Bece, zamjenik načelnika Darijo Premec, načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić i načelnik Sektora pravnih financijskih i tehničkih poslova Željko Biloš, mladim policajcima zaželjeli dobrodošlicu i puno uspjeha u budućem radu.

Policija kao služba i policajac kao pojedinac garancija su sigurnosti građanima

Načelnik Policijske uprave osječko – baranjske Ladislav Bece policijskim službenicima rekao je da u poslu, u kojem se očekuje profesionalnost i podrška građanima, primjene sve što su naučili na Policijskoj akademiji. Također je ukazao da je u radu neophodna suradnja policijskih službenika s radnim kolegama kao i s neposrednim rukovoditeljima, kako bi u zajedničkoj koordinaciji rješavali sve probleme u što kraćem roku i u korist građana. Mladim policajcima i policajkama obratio se i zamjenik načelnika Darijo Premec, koji im je rekao da ulažu u sebe i u svoje znanje kako bi napredovali u službi.

Načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić naglasio je da je policija kao služba i policajac kao pojedinac garancija sigurnosti građanima stoga moraju biti na usluzi svim građanima te dostojanstveno predstavljati službu u odori i bez nje. Nakon prijema, policijski službenici upućeni su na svoja radna mjesta.

Foto: PU osječko – baranjska

Pročitajte još