U Našicama ukrao miješalicu za tijesto – Nastala materijalna šteta iznosi 2 000 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj između 23. i 24. ožujka u Našicama iz otvorene garaže ukrao miješalicu za tijesto. Nastala materijalna šteta cijeni se na 2.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz kamiona ukrao gorivo

Nepoznati počinitelj je između 23. i 24. ožujka na odmorištu na autocesti A5 provalio u spremnik kamiona te ukrao oko 400 litara dizel goriva. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Putem lažnog linka skinuo mu novac s računa

Nepoznati počinitelj je 22. ožujka preko internet oglasnika stupio u kontakt s 39-godišnjakom zbog kupovine gitare. Nepoznata osoba mu je dostavila link lažne stranice dostavne službe u koju je 39-godišnjak upisao svoje osobne podatke kao i podatke od svoje bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa umjesto uplate skinuto 5.000 eura. Policija nastavlja daljnji rad na otkrivanju nepoznatog počinitelja.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometa nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede dok je u ostalih šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek i jedna na području Đakova.

Pročitajte još