U Našicama skrivio prometnu nesreću s 2,13 promila

U Našicama se jučer ujutro dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Šezdesetogodišnjak iz Martina, koji je upravljao teretnim automobilom u vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 bodova, uslijed nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unazad udario je u drugo vozilo. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da se u promet uključio iako je u krivi imao 2,13 promila. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.560 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u ostalih osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Sedam prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir, PP Našice i PP Đakovo. Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Prevarena u trgovanju kriptovalutama

Pedesetdvogodišnjakinja je tijekom listopada stupila u kontakt s nepoznatom osobom, koja se predstavila kao broker kriptovalutama i koja joj je predložila ulaganje u trgovinu kriptovalutama. Na savjet nepoznate osobe 52-godišnjakinja je na tuđi račun uplatila 2.000 eura, kojima više nije mogla pristupiti. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukradene šunke

Nepoznati počinitelj je između 4. i 6. prosinca provalio u pušnicu u Osijeku iz koje je ukrao šunke i poklopac kazana. Pedesetdevetogodišnjaku je nastala šteta od oko 500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao torbicu s dokumentima i ključevima

Nepoznati počinitelj je 2. prosinca u jutarnjim satima u Osijeku u ugostiteljskom objektu ukrao torbicu s osobnim dokumentima i ključevima vozila, čime je 31-godišnjaku pričinio štetu od oko 500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Pročitajte još