U Našicama pijan skrivio prometnu nesreću

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u Našicama se u ponedjeljak oko 18,00 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Šezdesetdvogodišnjak iz Našica upravljao je osobnim automobilom te je uslijed nedržanja potrebitog razmaka udario u vozilo koje se kretalo ispred njega. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,94 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.840 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u preostalih tri nastupila samo materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Đakovo i PP Našice.

U nadzoru prometa zatečeno 3 alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana tri vozača (jedan vozač osobnog automobila i dva vozača bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,17 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 16,05 sati u Đakovu, kada je nadzoru prometa zatečen 67-godišnji biciklist iz Đakova. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,17 promila alkohola u krvi.

Skinuli joj novac s računa

Nepoznata počiniteljica je 3. lipnja putem telefona stupila u kontakt s 44-godišnjakinjom iz Petrijevaca. Četrdesetčetverogodišnjakinja je potom nepoznatoj počiniteljici ustupila svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice, nakon čega je putem aplikacije s njezinog računa u više navrata skinuto ukupno više od 4.180 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Foto: ilustracija

Pročitajte još