U Našicama iz garaže ukrao automobil

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena je osnovana sumnja da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 26-godišnjak je između 23. i 24. listopada u Našicama iz otvorene garaže ukrao automobil s ključevima u kontakt bravici u vlasništvu 40-godišnjaka. Počinitelj je ubrzo pronađen i uhićen. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Razbojništvo u trgovini

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo „Razbojništvo“. Naime, 24. listopada u jutarnjim satima 60-godišnjak je u trgovini u Valpovu uz prijetnju nožem od djelatnice zatražio alkoholna pića. Kada tražena pića nije dobio napustio je trgovinu nakon čega je ubrzo uhićen. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Policija pronašla provalnika

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak na postajnom području počinio dvije provale. O provali smo već pisali, više možete vidjeti OVDJE. Nadalje, 38-godišnjak je 23. listopada u Osijeku provalio u aparat za naplatu parkinga u vlasništvu pravne osobe iz kojeg je ukrao oko 120 eura. Slijede prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Otkriven prevarant

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnji strani državljanin počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, 46-godišnjak je početkom rujna 40-godišnjaku uplatio 1.200 eura za ronilački kompresor, koji do danas nije dobio niti mu je novac vraćen. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Belišće.

U nadzoru prometa zatečeno pet alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano pet vozača (tri osobnih automobila i dva bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 1,76 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 19 sati u Beničancima kada je u nadzoru prometa zatečen 41-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,76 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još