U DVD-u Zoljan obavljen tehnički nadzor za dodjelu vozila

 

U ponedjeljak, 23. listopada DVD Zoljan posjetili su predstavnici iz Austrije (Tirol), u sklopu projekta „Tirol za hrvatsko vatrogastvo” na kojem je obavljen tehnički nadzor za dodjelu vozila društva DVD-a Zoljan. Svi DVD- ovi koji se opremaju moraju zadovoljiti određene uvjete kojima bi mogli postići neku vrstu dodjele pomoći.

Uz predstavnike iz Tirola DVD Zoljan još su posjetili i predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Zdenko Čarapar, zapovjednik Vatrogasne zajednice Zoran Pakšec, pročelnik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Berislav Hengl i zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Danijel Matković. U nadzoru je prisustvovalo 37 članova DVD-a Zoljan čime su još jedanput pokazali svoju snagu i volju za unapređenje rada društva te su ovim hvalevrijednim projektom zadovoljili uvjete za vatrogasno vozilo koje će im biti od velike pomoći u daljnjem radu.

Zapovjednik dobrovoljnog vatrogasnog društva Zoljan Tomislava Žarić predstavila je analizu rada društva i ujedno je pozdravila sve prisutne i zahvalila se svima koji su prisustvovali ovom važnom događaju za zoljanačko vatrogasno društvo. Nakon službenog dijela uslijedilo je ugodno druženje s predstavnicima i članovima.

Izvor: A. Koš

Pročitajte još