U Đurđenovcu upravljao biciklom s 2,65 promila

Na području PU osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentirano šest vozača (četiri osobnih automobila i dva vozača bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 19,30 sati u Đurđenovcu kada je u nadzoru prometa zatečen 22-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,65 promila alkohola u krvi.

Otkrivena kradljivica

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 36-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Teška krađa“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Otkriven počinitelj više kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 46-godišnjak između kolovoza i rujna na postajnom području počinio dvije krađe i dvije provale. Počinitelj je provalio u skladišta tvrtki iz kojih je ukrao bicikl, građevinski alat i materijal (bakrene cijevi i slično) te trimer, dok je iz dvorišta tvrtke ukrao ogradne i aluminijske profile čime je pričinio ukupnu materijalnu štetu veću od 7.600 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće četiri osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u preostale tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Donji Miholjac i PP Našice.

Pročitajte još