U Đurđenovcu ukrao zaključan bicikl

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u večernjim satima 10. prosinca nepoznati je počinitelj ukrao bicikl. Bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna nalazio se zaključan ispred ugostiteljskog objekta na Trgu bana Josipa Jelačića u Đurđenovcu. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Policija razotkrila počinitelja

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 62-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U noći s 10. na 11. prosinca 62-godišnjak je razbio više stakala na prozorima dječjeg vrtića u Valpovu. Građani su odmah dojavili policiji o razbijanju. Policijski službenici izišli su na mjesto događaja. Poduzetim mjerama i radnjama došli su do saznanja da je 62-godišnjak počinitelj. Ubrzo su ga pronašli i doveli u prostorije Policijske postaje Belišće. Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostale tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Prometne nesreće dogodile su se na područjima Osijeka, Baranje, Đakova i Našica.

 

Događaji u prometu

Jučer, 11. prosinca, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su četiri vozača koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (tri vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla).

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 23,30 sati, kada su u Ulici Ive Lole Ribara u Valpovu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin iz Gorice Valpovačke uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 2,37 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stric pivo

Pročitajte još