U Crvenom križu Našice i Markovcu Našičkom održane uspješne akcije darivanja krvi – Prikupljeno 120 doza

Jučer su održane dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi – u Crvenom križu Našice i Markovcu Našičkom. U GDCK Našice krv je darivalo 79 osoba – 12 žena i 67 muškarca, a u Markovcu Našičkom 41 darivatelj – 9 žena i 32 muškarca.

Prvi puta krv su darivali Prišć Aleksandra iz Našica, Crnković Melita iz Velimirovca, Lah Dragana iz Martina, Anđelić Josipa i Batrac Hermina iz Donje Motičine, Djak-Skeledžija Martina iz Potnjana te Solomun Marija iz Zoljana dok je Sokić Vlado iz Krčevine krv darivao 50. put. Rekorderi akcije bili su Čavarović Miroslav sa 118 davanja te Rigo Zdenka sa 105 davanja koje joj je ovo bilo i zadnje te joj se ovim putem Crveni križ Našice zahvaljuje na godinama dobrovoljnog darivanja krvi.

Iduće akcije će se održati 12. 09. u NEXE d.d. i Jelisavcu

Hvala svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe kako bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Pozivamo sve ostale koji mogu da se priključe idućim akcijama darivanja krvi, a one će se održati 12. 09. (utorak) u NEXE d.d. od 12:30 do 15:00 sati te u Jelisavcu od 16:00 do 19:30 sati.

Pročitajte još