Trkači rekreativci grada Našica po 5. put istrčali ultramaraton Našice – Vukovar

 

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, trkači rekreativci grada Našica, mirno i dostojanstveno, u mislima s obiteljima žrtava, civila i hrvatskih branitelja, po peti put su istrčali ultra maraton od spomen – obilježja „Uskrsla Hrvatska“ u Našicama, do spomen – križa na ušću Vuke u Dunav u Vukovaru u dužini od 92 kilometara.

Trkači su na kraju utrke iskazali podršku našičkom vatrogascu Marijanu Gajskom Dudyju sa željom za brzim oporavkom od ozljeda zadobivenih tijekom gašenja velikog požara u Osijeku početkom listopada ove godine.

Trčali su našičke trkačice i trkači – Jasna Plemeniti, Valerija Šimić, Vesna Janković, Dragan Jović, Dražen Vrabac, Hrvoje Dundović, Siniša Kanis, Siniša Malovčak i Zdenko Grahovac. Potporu ovom već tradicionalnom ultramaratonu našičkih trkača rekreativaca dao je Grad Našice, Javna vatrogasna postrojba Našice, Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Virovitičko – podravske županije iz Orahovice, Štefiček grupa d.o.o. iz Jelisavca, građevinski obrt Komjetan gradnja, Blažević interijeri iz Đurđenovca te donatori trkači sudionici ove utrke.

Za trkače rekreativce Grada Našica Zdenko Grahovac/Siniša Kanis; Foto: Z. Grahovac

Pročitajte još