Taekwondo klub Našice bogatiji za 3 suca pripravnika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPočetak je godine pa tako i vrijeme za nove seminare, pripreme i natjecanja. Tako je TK Našice nastupio sa tri kandidata, Matea Begić, Maja Hodanovac i Pavle Ergović, na sudačkom seminaru koji se održavao u hotelu Sport u Ivanić Gradu pod stručnim vodstvom Hrvatskih internacionalnih sudaca između ostalih renomirane hrvatske sutkinje Renate Bukovac koja je 2018. god. proglašena za najbolju sutkinju Europe.

Seminar je trajao od 17. do 19. 01. 2020. te su kandidati s odličnim uspjehom položili sudački ispit te je Taekwondo klub Našice bogatiji za 3 suca pripravnika. Također, tijekom proteklog vikenda u OŠ “Ivo Andrić” u Sopotu, Zagreb, održani su seminari za trenere i ispitivače u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza. Pod stručnim vodstvom održana su predavanja na temu:

  • novosti u pravilima suđenja u borbama i formama – predavači Renata Crkvenac, Viktor Romančuk i Domagoj Pečko,
  • razvojni program Hrvatskog olimpijskog odbora – predavači Branimir Blečić i Mihaela Štrk
  • tjelesna aktivnost i zdravlje mozga – predvač doc.dr.sc. Sandra Morović
  • praktični dio – predavači Davor Prđun i Viktor Romančuk.

Trenerskom i ispitivačkom seminaru ispred taekwondo kluba Našice pristupili su Ana Kalman i Branko Leš koji su uspješno položili seminar te produžili svoje licence pri Hrvatskom taekwondo savezu. U klubu slijede pripreme za nadolazeća natjecanja krajem veljače kao i za godišnju skupštinu.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još