Teško ozlijeđen prilikom izvođenja radova

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske na širem području Donjeg Miholjca jučer oko 9 sati 44-godišnji zaposlenik pravne osobe upravljao je radnim strojem te je u jednom trenutku zbog tehničke neispravnosti došlo do udara vilice stroja u kabinu od čega je jedna od vilica udarila 44-godišnjaka u predjelu glave. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku gdje je utvrđeno da je 44-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske uprave osječko – baranjske u suradnji s inspektorom zaštite na radu.

Ukrao ribolovni pribor

Nepoznati počinitelj je između 11. rujna i 15. listopada na širem području Belog Manastira iz šupe ukrao ribolovni pribor u vlasništvu 54-godišnjaka. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko 1.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Nogometna utakmica između NK Osijek i NK Istra 1961

Na osječkom stadionu Opus Arena sutra u 18,10 sati odigrat će se nogometna utakmica 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba Istra 1961. Policijski službenici Policijske uprave osječko – baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko – baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečena tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još