Teške krađe

Teške krađe

Teške krađe


Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći s 29. na 30. travnja nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Strossmayerovoj ulici u Osijeku i ukrao nekoliko tisuća kuna. Potom je provalio u ugostiteljski objekt u blizini i ukrao nekoliko desetaka kutija cigareta i nekoliko stotina kuna.

Između 20. travnja i 1. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u pomoćnu prostoriju obiteljske kuće u Crkvenoj ulici u Ivanovcu. Počinitelj je ukrao motokultivator, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 56-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. U jutarnjim satima 30. travnja 56-godišnjak je iz stambene zgrade u Reisnerovoj ulici u Osijeku ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Bicikl je odgurao iza zgrade, kako bi skinuo lokot, kada ga je uočio zaštitar susjedne zgrade.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom te se sumnja da je počinio kazneno djelo krađa. Mladić je u večernjim satima 15. travnja iz otvorenog dvorišta obiteljske kuće u Dardi ukrao nezaključan osobni automobil. Policijski službenici uočili su vozilo u prometu nekoliko sati kasnije, nakon čega je vozač zaustavio vozilo i pobjegao.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Prometne nesreće u proteklih 48 sati

U proteklih 48 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće jedna je osoba teže, a tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih šest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Belišća, tri na području Baranje, dvije na području Đakova, a jedna na području Osijeka.

Stric pivo

Pročitajte još