Teška prometna nesreća u Lađanskoj

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske na području Policijske postaje Našice u Ulici Matije Gupca u mjestu Lađanska, sinoć oko 22 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila čiji se identitet još utvrđuje.

Do prometne nesreće došlo je način kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom ispao je iz vozila te je na istoga palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta vozača. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice. O događaju je izvješten zamjenik Općinskog državnog odvjetnika.

Ozlijedio ih na autobusnom stajalištu

Jučer, u 19,05 sati u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe lako tjelesno ozlijeđene. Do prometne nesreće došlo je na način kada se 22-godišnjak kretao osobnim automobilom Ulice Hrvatske Republike iz smjera zapad – istok te uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u autobusno stajalište pri čemu je naletio na tri putnika koji su se u tom trenutku nalazili na stajalištu autobusa.

Ozlijeđeni putnici prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek. Prema informacijama iz bolnice osobe su lako tjelesno ozlijeđene. Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek. Slijede daljini izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti opisanog događaja.

Traže se svjedoci

Jučer, u 14,35 sati u Osijeku na raskrižju Ulice Josipa Jurja Strossmayera, Svilajske i Šandora Petefija, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke „Opel Astra“, srebrne boje s efektom, registarske oznake OS 221-IU i osobni automobil marke „JEEP Compass“ , bijele boje, registarske oznake OS 545-MT.
 
Ovim putem policija poziva svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja događaja prometne nesreće da se osobno javne u postaju Prometne policije Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1 ili na broj telefona 031/237-112.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala, a u pet prometnih nesreća sedam osoba zadobilo je lake tjelesne ozlijede dok je u šest prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta. Osam prometnih nesreća dogodilo su se na području PPRP, dvije na području Našica te po jedna na području Đakova i Belišća.

Foto: arhiva

Pročitajte još