Teška krađa na osobito drzak način

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je jučer oko 19,15 sati na raskrižju ulica Sv. Ane i Ružine u Osijeku, 66-godišnjakinji s ramena istrgnuo torbicu, kojom prilikom je 66-godišnjakinja pala na tlo. Medicinska pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede. Materijalna šteta iznosi oko 100 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Prevaren prilikom kupnje traktora

Četrdesetšestogodišnjak je 18. studenoga putem društvene mreže s nepoznatom osobom dogovorio kupnju traktora te uplatio 160 eura predujma, a nakon čega mu se nepoznata osoba više nije javljala, niti mu je novac vraćen. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te dvije na području PP Beli Manastir.

U nadzoru prometa zatečena dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još