Taekwondo klub priprema se za daljnja natjecanja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU dvorani Doma sportova, u Zagrebu, održano je tradicionalno i najstarije natjecanje na ovom području, 25. CROATIA OPEN, na kojem je prisustvovalo oko 900 natjecatelja iz 45 zemalja svijeta.

Predstavnica Našica i Taekwondo kluba Našice Matea Begić nastupila je u kategoriji do 73 kg. U iznimno teškoj konkurenciji, koju između ostalih čine Doris Pole, osvajačica brončane medalje sa svjetskog prvenstva i osvajačica mnogobrojnih medalja sa prestižnih G1 turnira, Alema Hadžić iz Njemačke, Evgenia Sarri iz Grčke te Chelsea Hobday iz Australije, Matea je učinila sve što je mogla ali je nažalost zaustavljena u prvom kolu od predstavnice Srbije, koja je ujedno i njihova reprezentativka i osvajačica brončane medalje na nedavno održanom Galeb Beograd trofeju.

„Za Mateu je ovo natjecanje prvenstveno skupljanje iskustva i praćenje svoje kategorije u cilju bolje pripreme za nadolazeću 2021.godinu koja nas čeka nakon ponovne operacije koljena. Matei želimo puno uspjeha kao i svim ostalim članovima i natjecateljima koji se pripremaju za nadolazeća natjecanja, Jastreb Open i Adidas Maksimir kup.” – poručili su iz kluba.

Pročitajte još