Sutra je na rasporedu humanitarna utrka „Petica za socku”

Desetu godinu zaredom u Našicama će biti održana humanitarna manifestacija koja profilira ovaj grad kao „mali grad velikog srca“. Uz angažman mnogobrojnih udruga, pojedinaca i organizacija koji će svojim sudjelovanjem na aktivnostima ove humanitarne manifestacije podržati rad Humanitarne udruge Dar dobrote i centralnog projekta Socijalne samoposluge Našice, ponovno će i trkači moći pokazati kako su uvijek spremni odazvati se na poziv dobra.

Tako će u sutra, 20. kolovoza, s početkom u 11:00 sati biti održana još jedna humanitarna utrka „Petica za socku“ gdje će svi trkači sudionici moći uz simboličnu startninu (donaciju) dati svoj doprinos radu Humanitarne udruge Dar dobrote i njenih projekata. Organizatori pozivaju sve građane, rekreativce, klubove i udruge da podrže ovu humanitarnu akciju koja će se održati na prekrasnoj stazi u Perivoj Pejačević koji je prvi zaštićeni park u Hrvatskoj i bivšoj državi, jedan od 5 sačuvanih parkova engleskog tipa u cijeloj Europi i zaštićeni spomenik parkovne arhitekture.

Utrka će biti na 5 km održat će se u Velikom parku u Našicama, a možete se prijaviti i na sam dan utrke na ulazu u Veliki park kod „Ribarske kuće“.

Pročitajte još