Sutra u Osijeku kreće ljetna Večer vina i umjetnosti!

Na sreću svih vinoljubaca ljetno izdanje Večeri vina i umjetnosti održat će se sutra, u subotu, 8. srpnja u Perivoju kralja Tomislava. Te vedre i tople večeri, na ugodnih 28 stupnjeva od 18.00 sati pa sve do ponoći i još ugodnijih 20 stupnjeva, Turistička zajednica Osječko – baranjske županije je uz partnere pripremila još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta.

U ponudi vina Slavonije i Podunavlja u subotu nas očekuje dvadesetak vinara iz Baranje, Erduta, Feričanaca, Iloka i Kutjeva, dok će gastronomski dio popuniti slavonski sirari, kulenari i ostali proizvođači tradiconalnih gastronomskih proizvoda. Večer vina i umjetnosti jedinstvena su manifestacija koja okuplja nekoliko tisuća zaljubljenika u vinsku kapljicu i to u Osijeku, središte istočne hrvatske regije, koja je po mnogočemu „naj“ što se tiče vinskog turizma – najveći proizvođači vina u Hrvatskoj, najveći vinski podrum, najveći vinograd, najveća bačva… usudimo se reći i najbolja hrvatska bijela vina, stoga s pravom možemo istaknuti kako je istok Hrvatske – vinski raj!

Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati NO Jazz Band, Nera & Updown, mr. Umbo te mr. Sheepatz, dopustite svom tijelu da otkrije plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih perivoja. Najavljeni izvođači garancija su da ćete poslije imati umorne noge, ali odmorenu dušu te stoga nemojte propustiti poziv i iskoristite priliku za sjajnim provodom nad zvjezdanim nebom iznad Osijeka. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone koje potpisuju land-art umjetnik Nikola Faller i Udruga Reart, a za poseban ambijent pobrinut će se majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa.

Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko – baranjske županije, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta i rashladite se u vinima Slavonije i Podunavlja. Dođite i utvrdite zašto Večer vina & umjetnosti već 11 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi.

Pročitajte još