Smrtno stradao u nesreći na radu

Operativno dežurstvo Policijske postaje Beli Manastir jučer je u 12,58 sati zaprimilo dojavu da je na gradilištu autoceste D5, kod Šumarine, smrtno stradao 60-godišnji djelatnik građevinske tvrtke. Očevidom, koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s inspektoricom zaštite na radu, utvrđeno je da se jučer oko 12,50 sati dogodila nesreća na radu na način da je 60-godišnji djelatnik građevinske tvrtke, rukovao radnim strojem iz kojeg je izašao, a po povratku i penjanju na gusjenicu, stroj se iz zasada neutvrđenog razloga pokrenuo i pregazio 60-godišnjaka koji je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno stradao. Njegovo je tijelo po nalogu dežurne zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek, gdje će biti obavljena obdukcija.

Prometna nesreća s poginulom osobom

U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila. Očevidom na mjestu prometne nesreće, koji su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, utvrđeno je da je do nje došlo na način da je vozač osobnog automobila zbog brzine kretanja vozila sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most. Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao. Tijelo vozača je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Đakovo.

Evidentirana dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača (jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još