Smrtno stradao u nesreći na radu

Prilikom izvođenja radova na krovu tvrtke na širem području Belog Manastira jučer oko 8,45 sati 58-godišnji djelatnik je uslijed pucanja krovnih ploča pao s visine oko 6,5 metara na betonsku podlogu. Pedesetosmogodišnjak je zbog težine ozljeda preminuo. Njegovo je tijelo po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek, gdje će biti obavljena obdukcija. Obavljen je očevid u suradnji s inspektorom zaštite na radu, policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukradena dva bicikla

Nepoznati počinitelj je jučer ispred kuće u Osijeku ukrao bicikl čime je 20-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od oko 700 eura. Između 17. i 18. lipnja nepoznati počinitelj je iz zgrade u Osijeku ukrao bicikl čime je 49-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od oko 450 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljima.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lakše ozlijeđena dok je u šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek, dvije na području PP Našice te jedna na području PP Belišće.

Evidentirana tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još