S traktora ukrao utege i nosače

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je 25. listopada iz dvorišta pravne osobe sa šireg područja Osijeka s parkiranog traktora ukrao utege i nosače čime je pravnoj osobi nastala materijalna šteta od gotovo 3.300 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Prevaren putem interneta

Preko internet oglasnika 35-godišnjak se 12. studenog javio nepoznatoj osobi s kojom je dogovorio kupnju virtualnih naočala. Nepoznata osoba mu je potom dostavila link lažne stranice internet oglasnika u koju je 35-godišnjak upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa skinuto ukupno više od 1.150 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Đakovo.

U nadzoru prometa zatečen jedan alkoholizirani vozač

U Osijeku je jučer oko 1 sati u nadzoru prometa zatečen 30-godišnji vozač teretnog automobila najveće dopuštene mase 3.500 kilograma. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,60 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još