S nadgrobnih ploča ukradene mesingane ručke

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je od travnja do 16. rujna na području Đakova s tri nadgrobne ploče ukrao mesingane ručke. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od oko 600 eura. Policija traga za počiniteljem.

Provalio u osobni i teretni automobil

Nepoznati počinitelj je u noći s 15. na 16. rujna na području općine Erdut provalio u osobni automobil u vlasništvu 27-godišnjaka iz kojeg je ukrao torbicu s novčanikom i novcima. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, provalio je i u teretno vozilo u vlasništvu 50-godišnjaka iz kojeg je ukrao torbicu u kojoj su se nalazile prometne dozvole, osobni dokumenti, bankovna kartica i kartice za gorivo. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od oko 850 eura. Policija traga za počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek te po jedna na području Našica i Belišća.

Pročitajte još