Rukomet se vratio u Đurđenovac!

Iz srca istinskih domaćih ljubitelja rukometa nikada nije ni otišao, no nakon višegodišnjeg prekida utakmicama međusobnog kola Đurđenovca i Valpovke, te “turnirskog kola” istoga dana u kojem još sudjeluju Vinkovci i Županja, đurđenovački dječaci do 11 godina predvođeni trenerom Miodragom Kragojevićem koji se već ranije dokazao radom i rezultatima na istoj ovoj poziciji, u istom klubu, zajedno nastavljaju domaću, uskoro 70-godišnju rukometnu tradiciju.
Rukometni klub Đurđenovac poziva sve zainteresirane, navijače i ljubitelje rukometa, da u naznačenim terminima u školsko – sportskoj dvorani đurđenovačke osnovne škole pogledaju i podrže premijerne nastupe domaćih rukometaša i dakako, da ih posjetite i na službenoj Facebook stranici kako biste i ubuduće mogli pratiti rad i rezultate ovog kluba. Službenu facebook stranicu možete posjetiti na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/rkdjurdjenovac
Svi koji ne mogu pogledati utakmice u dvorani moći će pratiti sve rezultate uživo na stranicama HRS-a putem aplikacije na poveznici: https://bityl.co/El3V. Kadetska momčad Đurđenovca “svrstana” je u regiju 4, 1. hrvatske kadetske rukometne lige. U privitku objave nalazi se raspored odigravanja subotnjih utakmica. Sretno treneru i dječacima u njihovoj premijernoj sezoni!
Izvor, foto: RK Đurđenovac

Stric pivo

Pročitajte još