Provalnici ukrali nakit

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u Valpovu u vremenu od 4. do 6. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u stan 69-godišnjaka i ukrao više komada nakita čime ga je oštetio za oko 10.000,00 kuna. Također jučer u dopodnevnim satima u Popovcu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 71-godišnjakinje te ukrao nakit i više stotina kuna čime ju je oštetio za oko 2.000,00 kuna. Policija intenzivno traga za provalnicima.


Prijavljeno više krađa građevinskog materijala

Krajem prošlog mjeseca na otvorenim gradilištima na području Baranje nepoznati počinitelj ukrao je razni građevinski materijal čime je dvije građevinske tvrtke oštetio za ukupno oko 90.000,00 kuna, postupano po odštetnim zahtjevima. Policijski službenici tragaju za kradljivcem.

Prometne nesreće i danas bez alkohola

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće na području Đakova u kojima je nastala materijalna šteta.

Biciklirao s 2,05 promila alkohola

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu na cestama policija je evidentirala jednog vozača osobnog automobila, četiri biciklista i vozača teretnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 8,30 sati u Viljevu gdje su policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili 38-godišnjeg biciklistu iz Viljeva. Evidentirana mu je koncentracija od 2,05 promila alkohola u krvi.

Stric pivo

Pročitajte još