Provalio u vikendicu

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 16. i 17. svibnja na području Narda provalio u vikendicu u vlasništvu 53-godišnjaka iz Osijeka iz koje je ukrao vrcaljku za med. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 700 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i jedna na području PP Donji Miholjac.

U nadzoru prometa zatečena su dva alkoholizirana vozača

U nadzoru prometa jučer su evidentirana dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan teretnog automobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pijan skrivio prometnu nesreću

U Donjem Miholjcu jučer se oko 14,50 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 78-godišnjak iz Donjeg Miholjca upravljao osobnim automobilom te je zbog neprilagođene brzine kretanja udario u zadnji dio vozila koji se kretao ispred njega. Vozač se nakon toga nije zaustavio na znak policijskog službenika već je naknadno zaustavljen. Obavljenim alkotestiranjem mu je utvrđena prisutnost od 2,15 promila alkohola u krvi. Za počinjenje prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.040 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 bodova.

Pročitajte još