Provalio u ugostiteljski objekt


Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u jutarnjim satima 25. travnja nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Stjepana Radića u Višnjevcu. Počinitelj je ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar kod Narda

Oko 17,45 sati 25. travnja, došlo je do požara na kontejneru s pčelama u blizini mjesta Nard. Do požara je došlo kada je vlasnik tijekom poslijepodneva u kontejneru palio sumporne trake radi uništenja pčelinjeg moljca, dok u košnicama nije bilo pčela. Očevidom, koji će se obaviti danas, 26. travnja, utvrdit će se materijalna šteta.

 

Iskopali projektil topa i minu

Prilikom obavljanja radova u Paulin Dvoru u prijepodnevnim satima 25. travnja, djelatnici osječke tvrtke iskopali su projektil tijela bestrzajnog topa. Istoga dana, također u prijepodnevnim satima, građanin je u polju u blizini Darde izorao tromblonsku minu. Na mjesta pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su preuzeli projektil i minu.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se na području Osijeka i Belišća.

Stric pivo

Pročitajte još