Provalio u trgovinu – nastala materijalna šteta iznosi 3.500 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 18. i 19. listopada na širem području Valpova provalio u trgovinu iz koje je ukrao kasu, prehrambene proizvode, cigarete i novac. Pravnoj osobi je nastala materijalna šteta od oko 3.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Otkriveni počinitelji razbojništva

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 35-godišnjak i 50-godišnjak počinili kazneno djelo „Razbojništvo“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u preostalih šest nastala materijala šteta. Šest prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Našice i PP Donji Miholjac.

U nadzoru prometa zatečena četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,59 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 22,55 sati u Podravskoj Moslavini, kada je nadzoru prometa zatečen 26-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,59 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još