Provalio u trgovinu iz koje ukrao parfeme, cigarete i novac

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je jučer na širem području Belog Manastira provalio u trgovinu iz koje ukrao parfeme, cigarete i novac. Pravnoj osobi je nastala materijalna šteta veća od 3.500 eura. Policija trga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće četiri osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u preostale tri nastala materijala šteta. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području PP Beli Manastir i PP Našice te po jedna na području PPRP Osijek, PP Belišće i PP Donji Miholjac.

U nadzoru prometa zatečena 33 alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske od 15. do 17. rujna evidentirana su 33 vozača (24 vozača osobnih automobila i sedam vozača bicikala, dva električnih romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljala automobilom s 2,16 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 00,44 sati u Osijeku, kada je nadzoru prometa zatečena 37-godišnja vozačica osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena joj je prisutnost od 2,16 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još