Provalio u trgovinu

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj tijekom noći s 4. na 5. studenog u Osijeku, provalio u trgovinu iz koje je ukrao više od 100 kutija raznih cigareta i alkoholnih pića čime je pravnoj osobi nastala materijalna šteta od oko 3.500,00 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

Zapalila se sušilica za rublje

Jučer, 6. studenog u Donjem Miholjcu u obiteljskoj kući došlo je do samozapaljenja sušilice za rublje, na način da ju je vlasnik stavio u pogon radi sušenja rublja nakon čega je uočio da je prostorija zadimljena, a da iz elektromotora gori plamen. Do dolaska vatrogasaca 39-godišnji vlasnik je ugasio plamen. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a nastala materijalna šteta procjenjuje se na oko 3.000,00 kuna.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira te po jedna na području Osijeka, Donjeg Miholjca, Đakova i Našica.

Pročitajte još