Provalio u školu

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati počinitelj je između 23. i 24. kolovoza provalio u srednju školu na području Belog Manastira iz koje je ukrao razne tehničke uređaje i prehrambene proizvode, čime je pravnoj osobi nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz čamca ukrao ribički pribor

Nepoznati počinitelj je između 18. i 21. kolovoza u Osijeku, iz čamca na rijeci Dravi, ukrao ribolovni pribor i digitalnu vagu u vlasništvu 68-godišnjaka, kojemu je počinjena materijalna šteta od 2.000 eura. Policija traga za počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U tri prometne nesreće jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede. U preostalih sedam prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek, dvije na području PP Našice te po jedna na području PP Belišće i PP Đakovo.

U nadzoru prometa zatečeno osam alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentirano osam vozača (četiri osobnih automobila i četiri vozača bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 2,03 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 20,09 sati u Jagodnjaku kada je u nadzoru prometa zatečen 38-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,03 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još